DOMINATOR® Oktan Boost – ( kan også brukes som blyerstatning )

AOBForbedrer ytelsen i alle to- og firetakts bensindrevne motorer.

Maksimerer kraft og forbedrer ytelsen i alle to-syklus og firetakts bensinmotorer. Øker oktan opp til 4 tall. Reduserer motor banking, forbedrer tenning og motorrespons, bidrar til at drivstoff brenner renere og hemmer korrosjon. Anbefales for off-road og racing bruk.

Produkt Kode: AOBBE-EA Ordering Instructions

Pakningsstørrelser er:

  • 12-oz. Flaske

AMSOIL DOMINATOR® Octane Boost (AOB) øker motorrespons og kraft i alle to- og firetaktsbensindrevne motorer ved å øke oktan opptil fire tall. Bare én behandling reduserer motorbanking, forbedrer tenning og hjelper drivstoffet til å brenne renere. DOMINATOR Octane Boost er den anbefalte oktan boost for alle høy ytelse kjøretøy, off-road og racing. De fleste brukere finner ut at en 355 ml. flaske DOMINATOR Octane Boost for 15 liter bensin gir den ideelle ytelsesøkning. DOMINATOR Octane Boost er også utmerket som en bly erstatning til samleobjekter og klassiske biler, eldre off-road kjøretøy og lystkjøretøyer.

Hva er “motor banking” og hvorfor gjør det noe?
“Banking” er en ukontrollert og eksplosiv tenning av et hydrokarbonbrennstoff, så som bensin, i forbrenningskammeret. Det fører til en banke eller pingelyd, frarøver motoren kraft og hvis det skjer ukontrollert, kan det forårsake alvorlig skade på motoren. Drivstoffets tendens til å banke måles ved dens oktantall. Lavere tall betegner større banketendens; høyere tall betegner større bankekontroll. Banking kan elimineres med et passende oktantall.

AMSOIL PRODUKTGARANTI
AMSOIL produkter er støttet av et begrenset ansvar for garanti. For fullstendig informasjon besøk www.amsoil.com/warranty.aspx .

HELSE & SIKKERHET
Dette produktet forventes ikke å forårsake helseproblemer når det brukes til det tiltenkte formålet og i henhold til anbefalingene i sikkerhetsdatablad (HMS) . USA og Canada (M) SDS er tilgjengelig på forespørsel på 715-392-7101 eller på AMSOIL nettsted.Oppbevares utilgjengelig for barn. Lever brukt olje og flaske til gjennvinning.

  • Forbedrer ytelsen
  • Fjerner karbon innskudd
  • Maksimerer krefter
  • Reduserer motor banking
  • Forbedrer tenning
  • Forbedrer respons
  • Hjelper drivstoff til å brenne renere
AOB Emballasje
Kode Pakke Størrelse Måleenhet Produkt
AOBBE (AOBBE-EA) 12-Oz. Hver Series 2000 Octane Boost
AOBBE (AOBBE-CA) 12-Oz. Ved 6 AOB Series 2000 Octane Boost

Kan bestilles i vår nettbutikk: KLIKK HER.

Noe alle MC-førere burde vite…

header-rider-should-know