Bensin stabilisator – anbefales ved vinterlagring!

astAmsoil’s Bensin Stabilisator reduserer oksidasjonsprosessen som oppstår når drivstoffet lagres i lengre perioder for å hindre dannelse av avleiringer og slam som kan tette injektorer og forårsake dårlig motorytelse.

Ideell for lagret sesong utstyr som snøscootere, gressklippere, motorsykler og båter.

Bensin som ikke er formulert for langtidslagring kan begynne å brytes ned, så lite som etter 30 dager. Degradert drivstoff fører til plakk og slam som tette injektorer, drivstoffslanger og forgassere;  og forårsake dårlig motorytelse, startproblemer, økte vedlikeholdskostnader og redusert levetid for utstyret.

Eliminerer nødvendigheten av å tømme drivstoff fra tanken
Å tappe drivstoff fra utstyret kan ikke bare være vanskelig, men det kan føre til korrosjon på bart metall i tanken og uttørring og oppsprekking av pakninger og tetninger. Noen drivstoff er forbehandlet med oksydasjonsinhibitorer som tillater dem å bli lagret i korte perioder uten overdreven dannelse av avleiringer, mens andre brensler har ingen inhibitorer i det hele tatt.

AMSOIL’s bensin stabilisator eliminerer behovet for å tappe drivstoff fra utstyret før langtidslagring. Det bekjemper drivstoff forverring, og sterkt begrenser dannelsen av skadelig plakk for å forlenge utstyrets levetid.

Før lagring av utstyr, behandle det med riktig dose AMSOIL stabiliseringsmiddel. La motoren gå i fem til ti minutter for å grundig sirkulere additiv gjennom drivstoffsystemet. Stopp motoren og lagre utstyret på en tørr tildekket plassering.

Amsoil’s Bensin Stabilisator kan bestilles HER.

Det er tid for oljeskift!

For de av dere som elsker å ta vare på bil og MC, så signaliserer fallende løv og lavere temperaturer at tiden nå er inne for et oljeskift.

Forbered kjøretøyet for vinteren med AMSOIL helsyntetiske oljer!oil-change

AMSOIL’s overlegne ytelse hjelper deg å ta motorbeskyttelse til neste nivå.

Bli en AMSOIL kunde i dag og gi kjøretøyet ditt enestående beskyttelse!

Samtidig kan du spare penger på lavere drivstofforbruk og mindre miljøutslipp!

autumn-skyline-driveHa en strålende høst! 🙂

PS! Delta i vår konkurranse på vår Facebookside hvor du kan vinne en Smart-telefon-klokke den 31 Okt.!